Doorzoek de website


Contact

Maria-Paap

E-mail: praktijk-ilithadziggo.nl

Begincursus

Internet Astrologie cursus voor beginners 

Omdat er veel vraag is naar een gewone astrologiecursus voor beginners, heb ik het werkboek Basistechniek deel I en II  samengesteld.  Door middel van de elementen en kruizen is men in staat meer te begrijpen over zijn handelwijze. Deze elementen en kruizen geven een eerste indruk en zijn als basis voor de verdere horoscoop van belang. De twaalf dierenriemtekens zijn onderverdeeld in de elementen vuur, aarde, lucht en water, waarbij de kruizen de manier aangeven op welke wijze men zijn problemen en gebeurtenissen verwerkt. Vanuit het werkboek worden cursisten op een duidelijke manier met de astrologische begrippen vertrouwd gemaakt, waarbij de eigen horoscoop als leidraad onderdeel wordt van het geheel. Men werkt in z'n eigen tempo, via het internet en is niet gebonden aan tijdsdruk.

De cursus is samengesteld uit 12 lessen en na elke les zijn er opdrachten die men moet maken en worden per mail aangeleverd. Het huiswerk van cursisten wordt nagekeken, van opmerkingen voorzien en weer retour gestuurd. Indien er behoefte is, kan men via skype-sessies vragenstellen

In deel I  leert men de basiskennis van de astrologie te beheersen en in deel II wordt het geleerde in de praktijk gebracht en uitgewerkt, waarbij dan ook andere horoscopen ingebracht kunnen worden om  te oefenen.

De cursus Astrologie Basistechniek deel I kost € 195,-- incl. BTW en het werkboek van 45 pagina's, welk naar het huisadres wordt gezonden.

De cursus Astrologie Basistechniek deel II kost € 150,-- incl. BTW.

EXTRA--Voor degenen die speciale vragen hebben en nieuwsgierig zijn naar de toekomst is er de volgende module:

Nieuw blok Extra Module

Het uitdiepen van de geboortehoroscoop, waarbij de transits en progressies centraal staan, wat zijn de thema’s die er spelen,zoals: maatschappelijke positie en carrière, alsmede ook de ontwikkelingen voor het komende jaar vanaf de geboortedag, 

de kosten hiervoor zijn € `100,00 excl. BTW.  Uitgewerkt op word document.