Doorzoek de website


Contact

Maria-Paap

E-mail: praktijk-ilithadziggo.nl

Klassiek

Internetcursus Klassieke Astrologie

Om in een behoefte te voorzien, ben ik gestart met een cursus basistechnieken  Klassieke Astrologie, via het internet. Er wordt gewerkt vanuit een 26 pagina's werkboek en ieder op z'n eigen tempo.  Men maakt kennis met het materiaal van Lee Lehman, Bernadette Brady, Robert Zoller, Rafael Gil Brand en vele anderen. Het werkboek is overzichtelijk verdeeld in 6 blokken en na elk blok zijn er een aantal huiswerkopdrachten. Er wordt gewerkt met de eigen horoscoop. Daarnaast kunnen de cursisten ook werken met zelf ingebrachte horoscopen. De opdrachten worden per mail aan mij toe gezonden en na de toetsing krijgt men de opdracht weer terug met commentaar. Ook kunnen er altijd vragen via de mail gesteld worden. De cursus is bedoeld voor personen die minimaal een basisopleiding astrologie hebben genoten.

De hele cursus incl. werkboek kost €  195,-. incl. BTW

Extra blok internetcursus Klassieke Astrologie - Huizen thema's

Voor astrologen die bekend zijn met de klassieke astrologie, is er ook nog een extra blok over voorspellende astrologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de 3 tripliciteits planeten van de huiscuspen. Het is een bijzonder hulpmiddel, met een overzicht over de levensgebieden van de radix persoon. Elke huiscusp heeft een specifieke betekenis en de conditie van de 3 tripliciteits planeten geven elk een derde van het levensgebied aan. Via de mail wordt al het materiaal aangeleverd. Er wordt alleen gewerkt met de eigen horoscoop.

Dit extra blok internetcursus kost € 90,- incl. BTW.

 

 Internetcursus Huizen thema's

Ook voor astrologen die minder bekend zijn met de klassieke astrologie, is er een extra blok over voorspellende astrologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de 3 tripliciteits planeten van de huiscuspen. In de praktijk is gebleken dat astrologen die niet klassiek geschoold zijn, deze cursus prima kunnen volgen, waarbij extra aandacht wordt besteed aan de waardigheid van planeten.

Deze cursus over de huizen thema's is een bijzonder hulpmiddel, met een overzicht over de levensgebieden van de radix persoon. Elke huiscusp heeft een specifieke betekenis en de conditie van de 3 tripliciteits planeten geven elk een derde van het levensgebied aan. Via de mail wordt al het materiaal aangeleverd. Er wordt alleen gewerkt met de eigen horoscoop.

Dit extra blok internetcursus kost € 100,- incl. BTW.